Κατασκευαστής: flowers-balloons.gr
Κωδικός Προϊόντος: F-FRC1031
75,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Συνοδευτικά Προϊόντα

Τα ForEver rose είναι μέσα σε γυάλα 20x28Y και έχουν διάρκεια ζωής από 3-5 χρόνια. 

Υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα σε χρώματα και μπορείτε να μας καλέσετε σε περίπτωση που θέλετε κάποιο άλλο χρώμα ή να μας το αναφέρετε στα σχόλια στο καλάθι αγορών. Εάν θέλετε κάποιο άλλο από αυτό της φωτογραφίας.    

Για την συντήρησή τους δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα αρκεί να μην είναι εκτεθειμένο σε υγρασία. 

Οι παραγγελίες μας παραδίδονται στο λεκανοπέδιο Αττικής, μόνο στις περιοχές που εξυπηρετούν τα δικά μας μέσα. Για την υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό δεν αποστέλλονται τα δικά μας προϊόντα. Καλέστε μας, να σας δώσουμε την καλύτερη επιλογή για εσάς γιατί έχουμε συνεργασία με τα καλύτερα δίκτυα ανθοπωλών. 

Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή προμηθευτή τότε στο εργαστήριο μας ο έμπειρος τεχνίτης αντικαθιστά με αντίστοιχο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.  

Στα προϊόντα μας υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχτούν τα χρώματα με αποχρώσεις της αρεσκείας σας εφόσον και αν υπάρχει διαθεσιμότητα  από το κατάστημα και μόνο κατόπιν συνεννόησης με τηλεφωνική επικοινωνία.