Το ανθοπωλείο flowers-balloons.gr είναι ένα άρτια οργανωμένο κατάστημα που καθημερινά ενημερώνεται σε θέματα ανθοδετικής από όλο το κόσμο και εξελίσσεται στο δημιουργικό τομέα για το σχεδιασμό μοναδικών ανθόσυνθέσεων και συνθέσεων μπαλονιών.

Όλα τα προϊόντα μας προορίζονται για κάθε περίσταση και αν κάτι μας διακρίνει είναι η αυστηρότητα ως προς την ποιότητα και την ακρίβεια ως προς τον χρόνο παράδοσης.


Λίγα λόγια και μερικές συμβουλές για τα προϊόντα μας που θα σας φανούν χρήσιμα:


  Οι ανθοδέσμες μας συσκευάζονται χρησιμοποιώντας οικολογικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον στο ειδικά διαμορφωμένο κουτί μεταφοράς κυρίως για την ακέραιη μεταφορά τους, κρατώντας τη διακριτικότητα του προϊόντος αλλά και δημιουργώντας συναισθήματα έκπληξης και μυστηρίου στον παραλήπτη λόγω του διακριτικού και ταυτόχρονα όμορφου σχεδιασμού του καθώς δεν είναι εκτεθειμένο.

       Για τις ανθοδέσμες και τη μεγαλύτερη σε διάρκεια συντήρησή τους ένα εύκολο και αποδοτικό tip είναι το κόψιμο από το τέλος του πράσινου μέρους (κοτσάνι) του λουλουδιού. Καθώς επίσης έγκειται απαραίτητη η αλλαγή νερού σε καθημερινή βάση. Ακολουθώντας τις 2 αυτές συμβουλές επεκτείνεται η ζωή στα άνθη σας.

 Τα Forever Rose τριαντάφυλλα εμπνευσμένα από την ομώνυμη ταινία “ Beauty & The Beast” είναι τριαντάφυλλα αποχυμωμένα με διάρκεια 3 έως 5 χρόνια. Τα τριαντάφυλλα ακολουθούν μια σειρά σταδίων για να φτάσουμε σε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μια πινελιά μαγείας μέσα από το μαγικό γυαλί. Αφού λοιπόν συλλεχθούν στο αποκορύφωμά τους, τότε ακολουθείται η διαδικασία χρωματισμού και αφύγρανσης. Μια σημαντική συμβουλή για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αντοχή τους είναι να μην είναι εκτεθειμένο σε ήλιο αλλά και να μείνει μακριά από νερό.

  

  Οι μωρότουρτές μας συνοδεύονται από προϊόντα επώνυμων εταιριών Babylino Sensitive, Pampers όπως επίσης με μωρουδιακά επιλεγμένα όντας χρήσιμα για την μητέρα και το μωράκι της.

Η δημιουργία των προϊόντων μας γίνονται στο εργαστήριό μας ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής. Η προετοιμασία των μπαλονιών γίνεται στο εργαστήριο μας όπου χρησιμοποιούνται προϊόντα επώνυμων προμηθευτών. Οι συνθέσεις μπαλονιών παρασκευάζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα μπαλόνια μεταφέρονται σε μεγάλη σακούλα λόγω του ακανόνιστου μεγέθους τους για την ακέραιη μεταφορά τους.

 

*Τα προϊόντα μας μεταφέρονται και παραδίδονται με δικά μας μέσα.


Γιατί αυτό που επιδιώκουμε με πάθος είναι οι υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας  να σας χαρίζουν χαμόγελα.

Εκφράστε τα συναισθήματά σας μέσω των προϊόντων μας  και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις.