ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μέχρι (1) ημέρα πριν από την ημερομηνία παράδοσης και μόνο εφόσον το προϊόν που έχει επιλέξει ο πελάτης δεν έχει τροποποιηθεί από την αρχική του μορφή. Σε αυτή τη περίπτωση σας επιστρέφεται ακριβώς το ποσό για το οποίο έχετε χρεωθεί. Σε περίπτωση αμφιβολίας του πελάτη, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να αποδεχτεί, ότι πράγματι έχουμε χρησιμοποιήσει τα υλικά της παραγγελίας του. 

Δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις παραγγελιών που υποβάλλονται αυθημερόν για εκτέλεση την ίδια ημέρα. Ακόμη και στη περίπτωση όπου ο αποστολέας "αλλάξει γνώμη" και δεν επιθυμεί την αποστολή των λουλουδιών ή μπαλονιών, μπορούν αυτά να μην αποσταλούν αλλά η χρέωση του αρχικού ποσού δεν επιστρέφεται. Αυτό συμβαίνει διότι μόλις λάβουμε μία παραγγελία προχωρούμε αμέσως στη κατασκευή του σχετικού προϊόντος επεξεργαζόμενοι τα λουλούδια ή τα μπαλόνια που είναι απαραίτητα, τα οποία με την πιθανή ακύρωση της παραγγελίας είναι αδύνατο να τα επιστρέψουμε στην αρχική τους κατάσταση χωρίς τη σχετική ζημιά. Σε αυτή τη περίπτωση η παραγγελία παραμένει στο εργαστήριο και μπορεί να την παραλάβει ο πελάτης την ίδια ή την επόμενη ημέρα.  

Δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις, ούτε επιστροφές χρημάτων που αφορούν σε παραγγελίες με προορισμούς την Υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός Αττικής) και το Εξωτερικό και οι οποίες προωθούνται για εκτέλεση σε συνεργαζόμενο μέλος του δικτύου μας.

Παράπονα σχετικά με την καλή ποιότητα των παραδιδόμενων προϊόντων γίνονται δεκτά ΜΟΝΟ την ίδια ημέρα της παράδοσης και ΜΟΝΟ από τον αποστολέα (ο οποίος έχει χρεωθεί και την αξία αυτών) και όχι μεταγενέστερα, εγγράφως με e-mail. Σε παραγγελίες μπαλονιών υπάρχει περιθώριο παραπόνων μιας ώρας ΜΟΝΟ από την ώρα της παράδοσης από τον οδηγό μας.  Σε αυτές τις περιπτώσεις αποστέλλουμε αμέσως αντιπρόσωπό μας στον παραλήπτη της παραγγελίας, ελέγχουμε το προϊόν και εφ' όσον πράγματι διαπιστώσουμε πρόβλημα, αντικαθιστούμε αυτό με νέο.  Για αποστολές οι οποίες αφορούν προορισμούς την υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό η εταιρία μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχών παράπονα διότι τα προϊόντα παρασκευάζονται από συνεργαζόμενα μέλη και όχι από το δικό μας εργαστήριο.