Κατασκευαστής: flowers-balloons.gr
Κωδικός Προϊόντος: B-GIRL4015
45,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Συνοδευτικά Προϊόντα

Περιλαμβάνει:

2 Μπαλόνια foil

3 Μπαλόνια Λάτεξ

Τα μπαλόνια μας παραδίδονται φουσκωμένα με ήλιον όπως απεικονίζονται. 

Χρησιμοποιείται σακούλα για την ακέραιη/άθικτη μεταφορά τους.

Στα προϊόντα μας υπάρχει δυνατότητα αλλαγής στα χρώματα και στην ποσότητα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. 

Εάν ολοκληρώσετε την αγορά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να μας αναφέρετε στο καλάθι αγοράς τις παρατηρήσεις σας. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι φωτογραφισμένο με νούμερο που δεν είναι συμβατό με την ηλικία σας, μπορείτε να μας ζητήσετε τα νούμερα της επιθυμίας σας. 

Δωρεάν μεταφορικά σε μαιευτήρια. Δείτε στο πεδίο "Αποστολές προϊόντων" ποιες περιοχές εντός του λεκανοπεδίου Αττικής καλύπτονται με δωρεάν έξοδα αποστολής. Καλύπτουμε μόνο το λεκανοπέδιο Αττικής και στις περιοχές που αναφέρονται με δικά μας μέσα. Για την υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό δεν αποστέλλονται τα δικά μας προϊόντα. 

Ακυρώσεις παραγγελιών που αφορούν αυθημερόν παράδοση δεν γίνονται δεκτές, εφόσον οι συσκευασίες έχουν ανοιχτεί και δεν μπορεί να επανέλθει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. 

Τα μπαλόνια φουσκώνονται με εξοπλισμό επώνυμων μηχανήματων και προτού συσκευαστούν, για να αποχωρίσουν από το κατάστημά μας, ελέγχονται για τυχόν αστοχίες σε σχέση με το προς παράδοση προϊόν. Στην εξαιρετική περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η αντικατάσταση γίνεται εφόσον ενημερωθεί το κατάστημά μας εντός 1-2 ωρών από την ώρα της παραλαβής. 

Ο οδηγός της εταιρίας μας ενημερώνει με γραπτό μήνυμα τον αποστολέα όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία.

Τις Κυριακές εκτελούνται αποστολές μόνο κατόπιν συνεννόησης.  

Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των μπαλονιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή προμηθευτή τότε στο εργαστήριο μας ο έμπειρος τεχνίτης αντικαθιστά με αντίστοιχο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.